Køb alt, der har med trådløse bakkameraer til bilen at gøre

Her finder du vores sortiment - alt der har med trådløse bakkameraer & trådløse bilkameraer at gøre, også til mobilhomes, campingvogne, trailere, erhvervskøretøjer & varevogne

Trådløse bakkameraer - Køb alt, hvad der har med kameraer og bakkameraer at gøre

Alt om de trådløse bakkameraer og baksystemet. Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om trådløse bakkameraer og parkeringssensorer. Vi fortæller dig, hvad der gør et trådløst bakkamera, og hvordan du kan eftermontere et trådløst baksystem, og hvornår en trådløs parkeringshjælp giver mening for dig. Som du vil se, er der mange forskelle og finesser. Men én ting står også hurtigt klart: Eftermontering af et trådløst bakkamera eller trådløs parkeringshjælp er relativt nemt. Som regel er et par enkle trin nok.

Vi tilbyder et bredt udvalg af trådløse bakkameraer og trådløse kameraer til erhvervskøretøjer. Dette inkluderer: -

Bilradiokameraer – kamerasystemer til biler, lastbiler, motorcykler og cykler

- Bakkameraer til erhvervskøretøjer»» - Bakkamerasystemer til varebiler»», Trækkere og trailere»»

- Trådløse bakkameraer til campingvogn/autocamper»» - Dobbeltkameraer med indbygget HEITZING med dobbelt skærmsystem»» , Bil nummerplade holder»» eller på ved, hvad""

Hvorfor har jeg brug for trådløse kameraer?

Det er som så ofte i livet: Når du først har vænnet dig til noget, vil du ikke undvære det længere. Det være sig et navigationssystem, servostyring, automatisk start-stop eller andre innovationer. Der er altid nye udviklinger, især i bilverdenen. Det er det samme med det trådløse bakkamera eller de trådløse kameraer.

Indtil nu har du måske været usikker på at bakke op til parkering, manøvrering og udsyn bagud. Nu kan et teknisk hjælpemiddel hjælpe. Du kan se præcis, hvad der er bag dit køretøj på en skærm. Og hvor der kan have været fender bender eller værre tidligere, nu har du ro i sindet. Og undgår du kun én ulykke, så har denne investering allerede givet pote.

Til hvilke biler er et trådløst bakkamera velegnet?

Kort sagt: For alle. Fra almindelige biler til lastbiler. Selv mobilhomes, varevogne og busser kan eftermonteres. Ikke kun din bil, men også erhvervskøretøjer kan eftermonteres. Og ikke kun gamle modeller kan eftermonteres. Selv med en ny bil kan det betale sig ikke at bestille et trådløst bakkamera og trådløse kameraer som et dyrt ekstraudstyr, men selv at installere det hele. Du kan for eksempel eftermontere et trådløst bakkamera og spare mange penge.

Alt om trådløse bakkameraer. Er det kompliceret at installere et trådløst bakkamera eller et trådløst baksystem?

Nej, virkelig alle kan gøre det. Du behøver ikke at være certificeret tekniker. Og hvis du har spørgsmål, hjælper vores detaljerede instruktioner dig. Forresten: alt hvad du behøver er inkluderet i din ordre. Du kan montere de trådløse bakkameraer på forskellige måder: enten på Nummerpladeholder, på for- og bagkofangeren eller på bagklappen.

Foretrækker du løsningen med nummerpladeholderen, er det særligt nemt: Køb en ny EU-nummerpladeholder med indbygget bakkamera hos os. Det eneste du skal gøre er at skrue det gamle beslag af og indsætte nummerpladen i det nye beslag. Alt er klar, og du kan bruge dit nye trådløse bakkamera.

Hvad er forskellene?

Der er mange forskellige modeller og tilgange. I sidste ende bestemmer du selv, hvad det rigtige system er til dine behov. Om transmissionen skal ske via kabel eller trådløst via radio eller WiFi. Uanset om du køber et komplet system eller blot enkelte komponenter. Under alle omstændigheder finder du altid den rigtige løsning til dine behov hos os.

Har jeg brug for en skærm?

Ikke nødvendigvis. Har du en navigationsenhed i din bil? Så kan du som regel eftermontere denne og have en ekstra Overvåg dispensere. Eller du kan bruge din bilradio, hvis den har et tilsvarende display med cinch-forbindelse. Men sådan er det bare: Der findes også løsninger, hvor du kan bruge din mobiltelefon som "monitor".

Alt om trådløse bakkameraer - Kan jeg også købe enkelte komponenter?

Dette er selvfølgelig muligt. I vores butik er der individuelle trådløse bakkameraer samt tilsvarende monitorer eller transceivere (Sender) enheder også til trådløs drift. Hvis det eneste, der mangler, er et passende videokabel til installationen, er du også kommet til det rigtige sted. Derudover tilbyder vi også 360 graders løsninger som også giver dig mulighed for at se venstre og højre side af din bil på skærmen. Yderligere kameraer er fastgjort til de udvendige spejle til dette formål. Vidvinkel trådløse bakkameraer, som giver dig et endnu bedre udsyn, er også meget velegnede.

Er det trådløse backup-kamera dyrt?

Ingen! Priserne er faldet kraftigt de seneste år. Faktisk kan alle eftermontere trådløse kameraer. Hos os får du allerede teknisk modne og solide systemer til få penge. Individuelle komponenter er endnu billigere. Og for at gøre din beslutning endnu nemmere, får du op til 5 års garanti. Så du behøver virkelig ikke tænke meget længere.

Hvor sikker er radioparkeringshjælpen og radio bakkameraerne ved manøvrering ved bakning?

Bakning er næsten 100 % sikkert med trådløse bakkameraer, fordi du kan se alt bag bilen, når du parkerer, undgå mulige skader og altid parkere det rigtige sted. Med radiokameraet undgår du også en eventuel konfrontation med den, der har forårsaget ulykken, din bilforsikring og politiet.

Hvem er ansvarlig

Den ansvarlige producent af disse enheder er baseret i Hamborg, Tyskland, og har produktansvarsforsikring. Produkterne er EU-kompatible, og hjemmesiden har SSL til at sikre dine personlige oplysninger. På denne måde er dit køb i gode hænder, og du ved, hvem du skal kontakte i tilfælde af et problem eller skade.

 

Resultater 1 - 16 af 70 vises