Ford bakkameraer. Allerede integreret i 3. bremselys

Oplev vores Ford bakkameraer!

Ford bakkameraer. Uanset om du kører i en Ford-bus, varevogn eller autocamper, vil du gerne være sikker, når du er i et ukendt miljø. Vores bakkamera er integreret med det tredje bremselys, så det er nemt at bruge, og du kan se, hvad der er bag dit køretøj, når du parkerer eller kører på smalle gader eller på trange pladser.

Bakkameraer er tilgængelige som fabriksinstallerede optioner på Ford-køretøjer. De kan kombineres med et frontkamera for at fange dit køretøjs blinde vinkler samt genstande i umiddelbar nærhed af køretøjet. Hver Ford varevogn, bus eller autocamper bør være udstyret med bakkameraer for at gøre bakning sikrere og lettere.

Det tredje bremselys med et kamera er mere effektivt.

Fra 1980 og frem er hver Ford varevogn og bus fra fabrikken udstyret med et tredje bremselys. Spørgsmålet er: hvorfor bare én, når man kan have to i én? HSRpro GmbH har udviklet et tredje bremselys med integreret bakkamera for at undgå installation af et ekstra bakkamera. Dette hjælper med at skabe et overlegent produkt, der er nemt at installere. Det tredje bremselys appellerer også til forbrugerne med sit nydesignede design og reducerede omkostninger.

Installation kan udføres hurtigt og nemt.

Vores firmas Ford-bakkameraer gør installationen af ​​ledningsnet nemmere. Installation af elektriske systemer i biler er typisk et job for professionelle elektrikere, men vores produkt er så nemt at bruge, at stort set alle kan installere det, også dem med ringe eller ingen erfaring med at forbinde biler. Så du kan spare penge ved at udføre installationen selv i stedet for at betale en ekspert for at gøre det, selvom det anbefales, at kun dem, der har tidligere erfaring med at installere ledningsnet, bruger vores produkt. Vores ledningssystem fungerer som et plug-and-play-system og har også to-vejs forbindelser, så lysene tændes automatisk, når bakgear er sat i. Du kan skifte til manuel tilstand, hvis du vil tænde eller slukke lyset manuelt. Vi tilbyder reparation, installation og eftermontering til din Ford.

Brug Ford bakkameraer med en farveskærm.

Du kan muligvis bruge din eksisterende køretøjsmonitor eller kombinere den med et navigationssystem, hvis den har en AV-indgang. Hvis ikke, så vælg fra vores skærme. Vi har foldeskærme, spejlskærme, forrudeskærme og instrumentbrætskærme.

Skræddersyet til dit Ford-køretøj

Selvom vi fremstiller bakkameraer til mange Ford-modeller, inklusive B-Max, Bronco, Capri, C-Max, Cougar, Courier, Crown, Econoline, Econovan, EcoSport, Edge, Escape, Escort, Excursion, Expedition, Explorer, Express, F100 , F150, F250, F350, Fairlane, Falcon, Fiesta, Flex, Focus, Fusion, Galaxy, Granada, Grand C-Max, Grand Tourneo, Gt, Ka/Ka+, Kuga, Maverick, Mercury, Mondeo, Mustang, Orion, Probe , Puma, Ranger, Raptor, Scorpio, Sierra, S-Max, Sportka, Streetka, Taunus, Taurus, Thunderbird, Tourneo, Transit, Windstar, Mach-E og Ford elbiler og andre køretøjer, der ikke er opført på vores hjemmeside. Du kan være sikker at et køretøjsspecifikt kamera allerede er i produktion. Selvom din model ikke er opført på vores hjemmeside - hjælper vi dig gerne med at finde en passende løsning til dig.

Hvis dit produktionsår eller mærke ikke er opført på vores hjemmeside, bedes du kontakte os med dine køretøjsoplysninger. Vi hjælper gerne med at sikre, at du er tilfreds med dit valg. Hvis du foretrækker et simpelt kamera eller et kamera, der allerede er installeret i det 3. bremselys, så kan vi også gøre det. Vi kan producere disse baglygter på en række forskellige måder, inklusive LED-opsætning eller kameraer i det tredje bremselys. I dette tilfælde er produktionstiden omkring 7 – 14 dage, og de vil blive leveret direkte til dit hjem.

Viser alle 11-resultater