Nissan bakkameraer. Allerede integreret i 3. bremselys

Nissan tredje bremselys med integreret bakkamera

Nissan bakkameraer er en sensationel innovation inden for bilkameraer. Systemerne er en fremragende, problemfri måde at holde øjnene på vejen på, når du bakker. Disse systemer er integreret i dit køretøjs tredje bremselys, bekvemt placeret bagerst i dit køretøj. Kameraet giver dig et klart overblik over, hvad der er bag dig, mens du manøvrerer eller parkerer dit køretøj; dette giver mere sikker kørsel. Takket være de brugervenlige kameraer fra HSRpro er installationen meget nem.

Bakkameraerne til Nissan kan kombineres med frontkameraer for at undgå ulykker, da føreren kan overvåge alle blinde vinkler. Alle Toyota varevogne, busser og autocampere bør være udstyret med et bakkamera for at gøre bakning nemmere og sikrere.

Integreret bakkamera i 3. bremselys til Nissan-biler.

De fleste Nissan varevogne og autocampere og nogle busser er fra fabrikken udstyret med et tredje bremselys. Men hvorfor monterede Toyota kun et tredje bremselys, når man kan bruge et integreret bakkamera? Nå, du kan hos os købe en speciel kameraenhed, der allerede er integreret i det tredje bremselys og har den fordel, at du ikke behøver at købe et ekstra bakkamera til din varebil. Det er nemt at installere denne mulighed og vil kun tage 10-30 minutter af din tid. Investering i et kamera-udstyret tredje bremselys vil spare dig penge sammenlignet med at købe et ekstra bakkamera.

Installation af Nissan bakkameraer er en ligetil proces.

De Nissan bakkameraer, vi sælger, er nemme at installere selv. Vores systemer er brugervenlige, hvilket betyder, at de er nemme at konfigurere, selvom du aldrig har gjort denne type ting før. Vi anbefaler dog ikke nogen, der aldrig har installeret et ledningsnet til en bil, at prøve vores produkt. Vores sæt giver dig mulighed for at lave 2-vejs forbindelser, så kameraet tænder automatisk, når dit køretøj sættes i bakgear. Du kan også skifte til manuel tilstand, hvis du foretrækker at styre kameraets funktioner manuelt. Vi sælger, reparieren og rust Nissan kameraer af alle modeller.

Udvid din skærm eller dit navigationssystem med Nissan bakkameraer.

Du kan nemt eftermontere et bakkamera til Nissan-køretøjer, der allerede har et navigationssystem eller skærm, forudsat at de har en AV-indgang. Kombiner kameraenheden med din eksisterende skærm eller et navigationssystem, spar penge, fordi du ikke behøver at købe en ekstra skærm. Hvis du ikke gør det Overvåg vi tilbyder foldeskærme, spejlskærme, forrudeskærme og instrumentbrætskærme.

Vi er en virksomhed, der fremstiller 3. bremselys med backup-kameraer til Nissan-køretøjer.

Vi hjælper dig gerne med at finde de dele, du har brug for, eller endda finde en løsning, der opfylder dine specifikke behov. For eksempel er vores virksomhed stolt af at tilbyde de fleste Toyota-modeller, herunder 100 NX, 200 SX, 240 SX, 280 ZX, 300 ZX, 350Z, 470Z, Almera, Altima, Armada, Bluebird, Cabstar, Cargo, Cherry, Cube, e - NV200, Evalia, Fronttier, GT-R, Interstar, Laurel, Leaf, Maxima, Micra, Murano, Navara, Note, NP 300, NV200, NV250, NV300, NV400, Pathfinder, Patrol, Pickup, Pixo, Prairie, Primastar, Primera , Pulsar, Qashqai, Quest, Sentra, Serena, Silvia, Skyline, Sunny, Terrano, Tida, Titan, Trade, Urvan, Vanette, X-trail og Nissan elbil. Selvom dit køretøj ikke kan findes i vores kataloger eller på vores hjemmeside, hjælper vi dig gerne med at finde en løsning, der passer til dine behov.

Hvis du har brug for Nissan bakkameraer til et køretøj, der ikke er opført på vores hjemmeside, hjælper vi mere end gerne. Giv os venligst dit køretøjsmærke og model, og vi hjælper dig gerne med at vælge et kompatibelt produkt. Hvis du gerne vil have et bakkamera eller et, der skal indbygges i dit bagbremselys, kan vi også gøre det. I dette tilfælde er produktionstiden cirka 7 - 14 dage, og lysene vil blive sendt direkte til dig.

Kontakt os venligst via e-mail, så giver vi dig et tilbud på din bil.

Viser alle 3-resultater