Renault bakkameraer. Allerede integreret i 3. bremselys

Gør parkering lettere med vores Renault bakkameraer med 3. bremselys.

Med Renault bakkameraerne har du altid øje med vejen, når du bakker. Systemerne er integreret i det tredje bremselys, hvilket giver dig et klart overblik over, hvad der er bag dig, mens du manøvrerer eller parkerer dit køretøj. Det er en fantastisk måde at øge sikkerheden under kørslen, især når det er travlt eller svært at se bag bilen. HSRpro gør installationen af ​​dette system enkel og nem, så du kan nyde alle dets fordele så hurtigt som muligt.

Renault-biler har bakkameraer, der kan kombineres med de frontvendte kameraer for at give et mere omfattende overblik over køretøjets omgivelser, blinde vinkler og dermed undgå ulykker. Renault varevogne, busser og autocampere bør udstyres med bakkameraer for at gøre bakning nemmere og sikrere.

Det 3. bremselys har et integreret bakkamera

Renault varevogne og mobilhomes samt nogle busser er fra fabrikken udstyret med et tredje bremselys. Toyota inkluderede dog kun et tredje bremselys, hvis du kan bruge et integreret bakkamera. Med vores specielle kameraenhed, der allerede er integreret i det tredje bremselys, kan du løse problemet, fordelen er, at du ikke skal købe ekstra Renault bakkameraer til din varebil. Det er nemt at installere denne mulighed og tager kun 10-30 minutters arbejde. Investering i et kamera-udstyret tredje bremselys vil spare dig penge sammenlignet med at købe et ekstra backup-kamera.

Det er nemt at eftermontere Renault bakkameraer.

Det er meget nemt at installere vores bakkamera i din Renault. Vores systemer er brugervenlige, hvilket betyder, at de er nemme at sætte op, selvom du aldrig har gjort denne type ting før. Vi anbefaler ikke, at nogen, der aldrig har installeret et billedningsnet, prøver vores produkt, men du kan bruge vores installationssæt til at lave 2-vejs forbindelser, så kameraet tænder automatisk, når din bil går i bakgear er indkoblet. Du kan også skifte til manuel tilstand, hvis du foretrækker at styre kameraets funktioner manuelt. Vi sælger, reparieren og overhale Renault-kameraer af alle modeller.

Brug af bakkameraer med eksisterende monitor eller navigationssystem

Renault-køretøjer, der har en AV-indgang, kan eftermonteres med Renault-bakkameraer, hvis du allerede har et navigationssystem eller en monitor. Kameraenheden sættes blot i den eksisterende skærm. Du sparer penge, fordi du ikke behøver at købe ekstra udstyr. Hvis du ikke gør det Overvåg vi tilbyder foldeskærme, spejlskærme, forrudeskærme og instrumentbrætskærme.

Vi fremstiller 3. bremselys med bakkamera til Renault køretøjer.

Vores firma vil med glæde hjælpe dig med at finde de dele, du har brug for, eller endda hjælpe dig med at finde en løsning, der passer til dine specifikke behov. For eksempel er vi stolte af at servicere de fleste Renault-modeller, herunder Alaskan, Alpine A110, Alpine A310, Alpine V6, Arkana, Avantime, Captur, Clio, Coupe, Espace, Express, Fluence, Fuego, Grand Espace, Grand Modus, Grand Scenic, Kadjar , Kangoo, Koleos, Laguna, Latitude, Mascott, Master, Magane, Modus, P 1400, R11, R14, R18, R19, R20, R21, R25, R30, R4, R5, R6, R9, Rapid, Safrane, Scenic, Spider, Talisman, Trafic, Twingo, Twizy, Vel Satis, Wind, Zoe og Renault elbil. Også selvom dit køretøj ikke kan findes i vores kataloger eller på vores hjemmeside. Vi hjælper dig gerne med at finde en løsning, der passer til dine behov.

Vi kan lave Renault bakkameraer med bremselys til din varebil, bus og autocamper, som ikke står på vores hjemmeside. Hvis du ønsker at lave bakkamera med bremselys, bedes du kontakte os på e-mail med dit køretøjs mærke og model, og vi vil med glæde give et tilbud på dit køretøj. I dette tilfælde er produktionstiden omkring 7-14 dage. For mere information, kontakt os venligst via e-mail.

Viser alle 7-resultater