Sæde bakkameraer

Sæde bakkameraer: Hvis du ønsker at opgradere din Seat uden at foretage ændringer på køretøjet, tilbyder vores højkvalitets Seat bakkameraer den ideelle løsning. Det er lige meget om du har et normalt bagdørshåndtag/grebsliste og dette med en integreret bakkamera Hvis du ønsker at eftermontere, eller hvis dit nuværende Seat bakkamera er defekt og skal udskiftes - hos os finder du overkommelige og højkvalitetsløsninger, der passer perfekt til dit køretøj.

Montering af bakkamerasættet i bilen i Hamborg

Eftermontering uden køretøjsændringer: Den ideelle løsning for Seat-entusiaster

Vores Seat bakkameraer giver dig mulighed for nemt at eftermontere uden at skulle foretage ændringer på din elskede Seat. Nyd fordelene ved et backupkamera af høj kvalitet uden at gå på kompromis med dit køretøjs originale design eller integritet.

Opgrader dit Seat bagdørs håndtag/håndtagsliste med integreret bakkamera

Kunne du tænke dig at give din Seat et moderne touch? Vores bagdørshåndtag/håndtagsliste med integreret bakkamera er svaret. Denne elegante løsning giver ikke kun ekstra sikkerhed ved bakning, men integreres også problemfrit i dit sædes design. Gør dit køretøj endnu smartere og sikrere!

Defekt Seat bakkamera? Overkommelige alternativer af høj kvalitet

Hvis dit nuværende Seat bakkamera ikke længere fungerer korrekt, tilbyder vi omkostningseffektive, men alligevel højkvalitetsalternativer. Vores produkter er kendetegnet ved klar billedkvalitet, nem installation og holdbarhed. Vælg det rigtige bakkamera til din Seat model fra vores sortiment.

Individuelle løsninger – Kontakt os for din Seat-model

Er din Seat-model ikke inkluderet i vores sortiment? Intet problem! Du skal blot kontakte os med oplysningerne om dit køretøj, så finder vi den rigtige model til dig. Vi tilbyder endda muligheden for at producere brugerdefinerede bakkameraer til din specifikke Seat-model.

I vores virksomhed lægger vi stor vægt på at producere produkter af høj kvalitet. Vi fremstiller vores produkter med stor omhu og præcision for at sikre, at de opfylder de høje standarder for sædeførere. Oplev vores Seat-bakkameraer, og oplev en ny dimension af sikkerhed og innovation i din Seat.

Enkelt resultat vises

 • Bakkamera til Seat Terraco bagdør

  Bakkamera bagdørshåndtag til Seat Tarraco

  29,90 

  Bakkamera til Seat Tarraco – Opgrader nu! Bakkamera til Seat Tarraco: Leder du efter et Seat Tarraco bagklaphåndtag med et integreret højkvalitets bakkamera? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos autorueckfahrkamera.de tilbyder vi dig et praktisk sæt bestående af et bakkamera og en skærm, der passer problemfrit...

  I henhold til § 19 UStG er moms ikke angivet på fakturaen

  Inkl. Gratis Levering

  Læg i kurv